Pepepeperjantai

Terve vaan minunki puolesta!

Aamupäivä tänään oli tosi mielenkiintoinen ja mukava. Jatkoimme ”Spy school” -teemalla ja tehtävämme oli 3 hengen ryhmissä kiertää ympäri kampusta etsien ”salaista informaatiota” eri henkilöiltä. Tehtävää vaikeutti Mr. Evil & Mr. More Evil, jotka yrittivät estää meitä suorittamasta tätä supersalaista tehtävää. Missään tilanteessa emme saaneet paljastaa agenttiuttamme. Minäkin jouduin Mr. Evilin ja Mr. More Evilin kuulusteluun ja oli kyllä vaikeaa pitää pokkaa siinä tilanteessa, kun me ryhmämme kanssa päätettiin soluttautua esittämällä vanhoja mummeleita, mikä oli kyllä hauskaa. Taskussa on taas yksi uusi keino oppia ja opettaa.

Tämä ”salainen informaatio”, mitä meidän piti selvittää, koski Youth in Action -ohjelmaa, EU:ta, EU:n komissiota ja Euroopan neuvostoa sekä niiden välisiä eroja. Puhuimme myös Erasmuksesta ja siitä, kuinka suunnitteilla on yhdistää Youth in Action ja Erasmus yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä saattaa kuulostaa hyvältä, mutta itseasiassa silloin pääpaino, rahoitus, yms. olisi kaikkien nuorten sijaan vain opiskelijoissa. Seuraavassa videossa on esitelty hyvin syitä, minkä takia näiden kahden ohjelman yhdistäminen ei olisi hyvä ajatus.

Iltapäivällä esitettiin eilen valmistellut nukketeatteriesitykset, jotka käsittelivät syrjintää eri muodoissa, esim. uskonnon, sukupuolen tai etnisen taustan kautta. KÄvimme läpi myös kulttuurien välistä oppimista ja erilaisuuden ymmärtämistä eri esimerkein.

Annika

Tietoja humannika

a 24-year old girl from North-Finland. A student in the degree programme of civic activities and youth work at HUMAK University of Applied Sciences. Specializing in adventure education and development of international and multicultural activities. Loving music, people, life, nature, snow and sunshine.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti